Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte om jag publicerat denna för länge sedan..i så fall i repris nu


om jag tar i min hand




om jag tar i min hand
en sjungande penna
och låter den lättsamt
över mitt lidande ränna

då glömmer jag bort
den tunga klagande visa
som förmörkar min himmel,
vill lidandet prisa

mörka moln kan verkligen
solen skymma
tur den sjungande pennan
hjälper mig att rymma




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-29 12:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra!
2014-10-30

  Lena Själsöga Keijser
nynnandepenna

tröstepenna
2014-10-29

  Ljusletaren
Underbart ordat och visst är de så ;.)
/kram
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran