Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog solen vägen nu då?


Jag såg den
Jag såg den försvinna som hastigast bakom de där
tjocka gråa molnen

Nä, inte nu igen

Jo!'

Men varför, varför, VARFÖÖÖRRRR
Solen kom tillbaka!!!
Jag behöver dig med dina D-vitaminer för att kunna
må riktigt bra
Så kom tillbaka till mig och gör min dag
Kom tillbaka till mig och gör mig glad
Så bort dumma gråa moln
Stick till öknen med er och gråt en skvätt där istället
För här vill vi inte ha er, säger jag..

Vart tog solen vägen nu då?

Ken Cassel
29/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel