Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade dotter

Underbara Maja
Älskade Maja

Du hoppar och studsar
Du bubblar av skratt

Ditt vackra leende
Din underbara ömhet

Din visdom och din kärlek
lär mig vad livet handlar om

Två år gammal och redan så klok
Du läker min trasiga själ.

Tack underbara dotter.




Fri vers (Fri form) av Calvin H
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calvin H
Calvin H