Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske sa vi farväl

Kanske sa vi farväl idag

Kanske var det sista gången vi sågs

 

Med darrande händer tog jag ett foto

Jag ville ha ett minne till

 

Ety 83 årigt liv på väg att ebba ut

Min historiebok försvinner

 

Som bleknande Polaroid fotografier

Som när solen går ner 

 

Jag flyttas upp en generation 

Tiden går fort och nu är nu

 

Det tog mig en halv livstid att förstå

Att allt som finns är nu.

 

 

 

 




Fri vers av Calvin H
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-07-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calvin H
Calvin H