Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Poeter skriver om döden

När Poeter skriver om döden,  är allt vackert och rofyllt .

Men är det verkligen så?

 

När döden kommer, tar då allting verkligen slut?

Eller förflyttas vi någon annan stans?

 

Till himmel eller helvetet, eller till något annat ställe?

Kanske ska vi inte veta allt, men jag undrar ändå. 

Det är mycket jag kommer att sakna,

men mer som jag gärna lämnar.

 

Men när skymningen kommer ska jag söka efter dem,

i det hemskaste ovädret,

i den mörkaste natten.

 

Kanske kommer jag att förstå,  varför vi fanns förut

och värdet av de dagar som försvann.


Jag kommer att sakna skratten och värmen,

och de sekunder som försvann här och nu.

 




Fri vers av Calvin H
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-02 23:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Himlen eller helvetet, beroende på om vi tagit emot Jesus eller ej.
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Calvin H
Calvin H