Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi började att prata

Kvällen och och mörkret omfamnade oss

Jag såg hennes silhuett i solnedgången 

 

Jag kände hennes doft och närvaro 

Vi satt länge tysta 

 

Jag samlade kraft.

Allt jag ville säga fanns där

 

Men orden var svåra att uttala, att formulera 

Och det svåraste av allt var att ingenting var självklart 

 

Till slut började jag att prata

Långsamt sjönk orden in 

 

Våra ögon möttes

Vår andning hördes

 

Det var äntligen sagt

Mer än 20 år tillsammans 

 

Hon gick och lade sig

Jag gick ut i trädgården 

 

Ett bultande hjärta slog  i min bröstkorg

I mina vener flödade en sorgsen smärta 


Det sista ljuset försvann i horisonten 
Med mörkret kom en känsla av frihet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Calvin H
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-30 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calvin H
Calvin H