Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Normaliseringsprocessen har startat


Minnet dansar tango

Hemma hos mig

Minnet dansar tango
År av famlande i mörker och tårar som
saltat djupa fåror i ögonvrån
under hakan

tyst krämig jazz
is back again

den här gången låser jag inte in mig på toaletten
gråtande till Arvo Pärt
Jag släpper oros-duvan fri
flaxa som fan om du vill
flyg högt om du behöver
du måste flyga
för att komma ifatt
jag står längst här borta
jag finns härborta högt upp

du får följa med den här gången




Fri vers av maia
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-29 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia