Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangeln

Det piper i mcdonaldsfettet vi andas
Kortisolet rinner fram som lava
Under min hud och bakom mina ögon
Jag känner stressen och känner, intalar mig "bas"
Framkallar ett lugn. Ett konstgjort lugn.
Oron kryper fram på golvet som vore den hav av myror.
Vi pratar och fotboll och leksak från Kina
Med återvunnet papper
Som om allt är okej

För ute fanns för många ögon med hål.
För många kalla ögon
Och inne pep dataspels-sedelmaskiner
Och det är här vi lever
Det här vi äter
Det här vi lyssnar
Det här vi väljer

Mitt barn somnar mätt




Fri vers av maia
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia