Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet uppe

Jag skickar

tankarna
känslorna
kärleken

upp till molnen
vakar över dig
älskar dig
antagligen för alltid
för du fanns innan
du finns nu

oavsett dina val
dina handlingar
dina önskningar

så kan du se min kärlek till dig
ovan molnen

bara öppna ögonen
när du vill





Fri vers av maia
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia