Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje man är en välsignelse

Om det inte hade varit
för mobbningen från alfahannen
för de där tafsande kalla händerna
den där elaka dominanta rösten
den där hängivna orren
den mesiga bleka rädda halvmannen
den otrogna discoslemmaren
den där svartsjuka galningen som ringde 100 gånger
den där ignoranta livrädda högt uppsatta
den besvikna k*ta salamandern
med mera med mera med mera

så hade jag inte varit den jag är idag
jag hade förblivit olärd, ny och rå
då hade jag inte mött mig själv
då hade jag inte mött dig




Fri vers av maia
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 21:39



Bookmark and Share


  maia
Utveckla gärna ditt resonemang Larz

2017-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Det finns kvinnor som bär på förbannelse.
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

maia
maia