Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets floskler

Förståelse för ord
känslor
minnen

känna på riktigt
fejka på riktigt

överleva på riktigt
stå ensam på riktigt

och omfamna det
försvara det
skratta med det




Fri vers av maia
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-25 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia