Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Battle

Ytterligheter av hormoner
dansar tecno på vardagsrumsgolvet
Den dammiga parketten tar emot schvingar
av ilska kastade mjukisdjur pyjamasbyxor glaskulor
Små förnuftiga marsvin klättrar snabbt över min rygg, förvandlas till vansinnets svarta hund
I ryggen en ilska som kokar
Ett gammalt långkok med mitt namn
anklagande gnissel fjädrat sig fast i brosket diskarna i ryggraden

Fjäderförnuft sipprar genom hjärnan

Släpper in luft

Andas

Pausar

Andas igen

Hunden ligger borta i hörnet och morrar

Kompromissar om mängd ketchup
I omgångar

Jag älskar dig så mycket

Trots karusellhormoner och tunga dagar
Med tillgivenhetens sötma i dina ögon

Hunden lunkar iväg
Vi kommenterar och släpper
Hunden är borta





Fri vers av maia
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia