Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa du vidare

Fortsätt din dans
Du ville vara kvar
På samma scen
Samma klubb samma moves
Hitta flera fans
Fortsätta med det ena och det andra
Dansa och fortsätta
Kväva
Dina rädslor

Du är så feg
Jag tvingar mig
Att släppa upp dig
Igen
Till molnen
Låt din kropp dansa vidare
Fortsätt du kväva din skuld väva ditt skitsnack
Utöka egot
Hitta flera fans
Bli mer upptagen
Bli mer offer
Hitta andra ledsna offer
Förgöra och kväva

Gör det om du behöver det
Fortsätt skaka tjejerna
Spä på dina tråkiga egenskaper
Så de fina blir betydliga
För någon annan (stackare)

Jag försöker släppa dig av kärlek
Jag försöker släppa dig av förlåtelse
Jag släpper dig av välsignelse




Fri vers av maia
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia