Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lite svag för seden med den Hippokratiska eden...


Halleluringar

Otäcka IVO hotar
pastorerna som botar
Med tungomålstal och kvacksalveri
När patienterna dör, som det brukar bli
då var deras tro nog inte den sanna
Hippokrates tar sig för sin panna!
Kör ut månglarna ur vart tempel
Statuera ett tydligt exempel
Mitt förslag till beslut, IVO:
De kan sitta hemma för sig själva och tro
Men vad än alla terapier kan heta
En läkare ska inte tro, hen ska VETA




Övriga genrer (Satir) av Solitaire VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-29 23:55



Bookmark and Share


  Kim VIP
Underbar glasklart innehåll!
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP