Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vanligt Svensson liv


har nog aldrig varit någonting för mig

Varför då?

Nä, det har inte passat sig

Visst har jag försökt

För jag har varit pappa åt en jätte söt tjej

Men nej

Men om jag fick chansen till det i dag skulle jag nog

bara tacka Ja och säga

att det vore helt okej med ett vanligt Svensson liv

För man har väl rätten att ändra sig..

Ken Cassel
30/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-30 03:59



Bookmark and Share


  axveronika
enkel och rak Stefan Jarl känsla
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel