Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgjorda drömmar


Värmer mig i ekot av dina ord.
När det gällde allt fann jag inte mod.

För att brinna åter offrade jag allt.
Hur kan då detta kännas så kallt?

Kulen kryper jag ihop i mitt kalla drag.
Minns de dagar som gav välbehag.

Ej längre skriver jag i vers eller bringar ljus.
Fyller mina lungor med ett efterlängtat brus.

En fars är vad mitt liv har blivit, evigt alla mig dömma.
Någonstans står du och hetsar, fortsätt drömma!





Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-30 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP