Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon har inga adjektiv för sitt ansikte




jag provar
och säger söt
"neeeej"

men hur ska jag veta
när jag ännu bara har det
i mina tankar

tänker underbar
tänker flicka
tänker krig
tänker kvinna
tänker sensuell
tänker sårbar
tänker stjärna på en stor arena
som sedan kliver ned
tänder en cigarett
smuttar på en drink
försvinner in
i sin egen värld
där allt är tydligt och klart
och en vän väntar

när stundom plågsamma tankar
blir varm verklighet
och adjektiven
inte spelar någon roll
för upplösningens skull








Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-31 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyckte om den här.
2014-11-03

  kerstin skriver VIP
kanske är det den vännen som väntar som betyder mer än adjektiven. denna berörde mig, kanske för att den kom mig nära om mitt eget ansikte.
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP