Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tadzjikistan


Växlande & ombytlig - limerick

 

Under sommarn är flickan från Garm
rätt så kylig och saknar helt charm
Men när snön faller ner
blir hon flirtig och mer
och gör allt för att hålla sig varm




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-31 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP