Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandade intryck från TV-veckan


Humor

Humor står ibland i halsen

Å så flamsigt fånigt garv

Och så den där gamla valsen

Nytt rekord i TV-larv

 

Vore skönt med vänligt allvar

Några visdomsord från dig

Låt oss se till kon som kalvar

Den behöver dig och mig




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-01 10:57



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar dina undertoner i denna dikt!
/kram
2014-11-03

  walborg
Påtvingad forcerad humor är manipulation
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki