Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gick ifrån oss, vi saknar dig... Karl 19210702-20141030...


Tills dess

"Tills dess "

Dina sista ord, tack för allt...

Vi ses snart igen... 

Klar in i det sista, din själ gav upp... 

Saknaden är så oändlig och tung...

Visst förstår vi att du måste gå...

Men vi ville ju ha dig kvar ännu ett tag...

Du ville slippa det onda, kunna andas fritt...

Nu får du vila invid skogens dunge,

där sitter du och pratar med fåglarna...

Där invid evighetens horisont

får vi mötas en gång...

I din trygga fadersfamn får vi omslutas... 

Tills dess... 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-01 14:38



Bookmark and Share


  erkki
Ett vackert, milt och längtansfullt farväl. 93 år. Ändå finns självklart saknad och vemod när någon som stått en nära, är borta.
2014-11-02

  Lars Hedlin
En saknad och en kärlek som du förmedlar mycket bra....
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann