Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt NU


smeker varandra
ömt likt vårvinden


kyssandes hett
likt vår sista stund
på jorden vore
kommen



så älskar
vi glödhett



tills stjärnorna
exploderar
och världen
faller itu




tillsammans bygger
vi upp den
sen



med varsamma
händer
till ett evigt
NU




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-02 11:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HELT UNDERBART ;)
2014-11-03

    ej medlem längre
Fint och starkt
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell