Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost

En tickande tystnad
En doft av morgon
Kaffe
Gröt
En tyst doft väcker smaken av en ny dag




Fri vers av Dito VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-02 12:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar stund
tillsammans
med tystnaden
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP