Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre text än ett år


betyda hela världen...( choka )



betyda hel värld...

bli viktigast för någon?

vad hemskt tungt,
vilket ansvar vilar ej där!?

tänk om man ej
orkar bära, ej vill?!
eller får fort nog... -

lämna den andra utan värld
är för grymt...

skall man bara fortsätta
föreställa
hela världen, vara Allt?

...trots att man vill fly,
vara mindre viktig...
kanske helt utan betydelse?!





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-02 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAnke ord som berör
2014-11-03

  Lena Själsöga Keijser
begrundansord
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran