Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

När jag står här
Nedanför trappsteget
Som känns så högt
Nästan oöverstigligt

Vet jag ändå
Att om jag bara
På något sätt
Finner verktygen

Kommer jag
Att spika ihop
Stegen
Och klättra

Till nästa platå

Det vet jag att jag kan




Fri vers av Louvisa
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-04-04 22:42



Bookmark and Share


  desperado
Härlig dikt full av tilltro till din egen förmåga. Det är rätta takterna!
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa