Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardjup

Minnet av en sten
är minnet av en äng
med gröna ögon

en stig där någon gått
som saknat skor
och lämnat spår

och det finns en sjö därborta
bakom de avlagda kläderna
som vinkar i träden

och ett djup
ett mörker med en mun
som sväljer ord




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-02 21:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En härlig Dikt!
att singla sina
Tankar kring
I Vinterns
Mörka
Djup.

2014-11-06

  Veven
Vilken vacker promenad du tar oss med på. En sjö bakom de avlagda kläderna - fint. Och sen det lite mörkare, djupare slutet.
2014-11-04

  Eva Langrath VIP
En vacker väv av ord där jag går med på en promenad i naturen och anar en historia bortom orden.
2014-11-03

  Måna N. Berger
Det finns svärta på sommarens djup. Och en större berättelse mellan orden.
Bra, mycket bra!
2014-11-03

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jag tycker om att naturen skildras som ett stilleben, och det mänskliga är skuggorna spåren och djupet bak i bilden.
Du skriver återigen på språket "konstnärlighetiska"
2014-11-03

  Ingela Svenson VIP
Poetisk beskrivna sommarminnen!
2014-11-02

  Minkki VIP
Ominöst slut, efter de två ljusare delarna - nästan så man storknar av igenkännande
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP