Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag inte skriver som en verbal spya på Facebook.


Du vet!
när man är så stressad och tankspridd
och man göra någonting på automatik
men råkar ställa in sitt liv

istället för sin tallrik i mikrovågsugnen

Då ska man aldrig inse vad man gjort förrän allting exploderar.
---

Jag har slutat ta mina mediciner,
mest för att se hur sjuk jag kan bli.

men

allt som hänt är att jag fått tillbaka min tinnitus i hjärtat
tinnitus som gör mitt hjärta oattraktivt
till och med på den svarta marknaden.

och saken blir väl inte bättre för att du
skriver könsord, nödrim och kontusioner på min hud.
---

Ingen har någonsin sagt att jag är Facebook-poesi
att jag är en sådan där som ”carpar diemet”
(men mest bara för det låter djupt. )
så igår slutade jag med mina mediciner
men spyr en verbal spya någon annanstans
än på Facebook.

känner för mycket press av min briljanta impulskontroll.
---

Du skulle kunna vara Pär Lagerkvist
inte fan skulle jag bry mig mer om din ångest.

men om du nu undrar hur jag mår:
jag har slutat med mina mediciner

tänker

att jag har en anledning att visa röven i rättssalen nu.




Fri vers (Fri form) av feber
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-02 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber