Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den genetiska rustningen

 

den genetiska rustningen håller ihop huden
omkring minnenas biograf

ett och annat ord undslipper
pilar runt och berättar om föreställningen
som ingen bevistat

där längtan sitter på första parkett och sörjer
sin oförmåga att gestalta och delge

den genetiska rustningen sluter tätt
mot omvärld och innanvärld
jag överlever
till priset av en tom salong








Fri vers av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-02 23:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berör mig starkt.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger