Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste för honom

Se på henne som äntligen vann
hjärtat på honom som sätter flickor i brand
Vad hade hon som ingen annan för haft

det vet jag för vi delade an barfotanatt

Hon har en värme som lyser upp var dag
Ett leende som får vem som helst svag
Ett skratt, ett sätt, gör alltid rätt

och jag vet redan nu
att den som är vackrast för honom är du.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-03 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet