Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutsats

En sund själ

i en sargad kropp

och en sargad själ

Skönt att någonting

fungerar bra

 

Halleluja!

(skulle man kunna

säga;

om man var lagd

åt det hållet)




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-03 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP