Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon mår bättre i morgon



Dövar med ädel druva, svart som natten
de fördömdas hat - i blodröd mitten
Bildar det namn som bär
de fem, utav mina förstfödda fingrar

Levande död bor
i utsvulten mage som sväljer
rapar högt
åt livets alla höga väggar

Bottenlösa brunnar, konsumeras råa
blodsmasksfyllda tårar
kring munnens röda, börjar mögla

åter raklång, nedbäddad under bortglömda
innanmätsdelar - mot det kalla jordgolv
och dess oförlåtligt hårda yta

Tar utslitna, bortglömda kroppar
bäddas ner, i varfylld famn
ÄLSKA MIG VAFAN
som flås av den strävaste utav tunga
Ler ur sprucken springa
förevigt naken, fastnaglad
i de dödas salonger som nu åter står

hjälplöst tomma








Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-03 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna..är så stark! Kram
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream