Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quick Fix

Det sköna

i en orgasm

förväxlas ofta

med kärlek

Men det är

bara

en beståndsdel

Allt är så komplext

Det är

på samma sätt

som när

man förväxlar

trötthet

med hungerkänsla

och avhjälper

genom att äta

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-03 13:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sanna ord! Allt hör ihop och kan inte skiljas åt.
2014-11-03

  i af apa
yup
så sant var det här...
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP