Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld blir till aska

Elden lågar
Famnar i blindo
Slickar, dansar på tältduken
Skänker liv

Lägrar
Kommer och återkommer
Kryper ihop
Tryter

Glöder envist
Stelnar sakta
Värmen flyr
Det är så tyst

November
Tältläger
Inget tvättvatten
Sorgen tränger in
Hungern sliter

Tiggarens vardag
Och natt
Rädsla
Längtan




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-03 13:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja tolkar början som bildspråk för kärlek, och sedan förstår jag att det handlar om tiggarna. Bra beskrivet.
2014-11-07

    J. Herward
Slår mig ner här vid eldstaden utan ord, bara närvaro. Kommer att tänka på Flickan med Svavelstickorna av H.C. Andersen.
2014-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Bra text...inte för mycket ord...man får tänka resten själv...
2014-11-04

    Jag är fan större än Sartre VIP
Balanserad text med bra flyt och övervägda ordval!
2014-11-04

  Connie
Stark berörande text! Mina tankar går till de som inte har tak över huvudet!
2014-11-04

  Lars Hedlin
Mycket bra och full av känslor!
2014-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text om de som inte har ett anständigt liv!
2014-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in, ligger kvar en stund och väcker tankar och känslor!
2014-11-03

  louisegirl
Berör..<3
Fint skrivet!
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr