Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan smitta dig

Rör mig inte. Jag kan smitta dig
Jag bär inget vaccin så du kan inte bli botad
Blir du smittad så dör du
Och det får du inte
För jag har inte så mycket kvar
Bara dig
Alla andra
Blev smittade
Och dog.




Fri vers av rockenroll blåa
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 21:13



Bookmark and Share


    Julia Sixten
Torka mina tårar <3
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa