Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagets brott



skam, skuld, dåligt
samvete
är inte själens börda -
de är jagets ok
att bära
efter begångna brott
mot godhet,
för egen vinnings skull:
priset för stolthet
själviskhet
sårande gärningar




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-11-04 12:38



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt
2014-11-04

  Lena Själsöga Keijser
ord att leva med
2014-11-04

  Lars Hedlin
Mycke tbra
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran