Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varit ordterapeut...kanske


varit ordterapeut
för dem

som lider av ångest,
tomhet,
ensamhet i sällskap, -

som behöver förståelse,
leende

som saknar äkta människor,
ärliga ( på din gräns
till det naiva och
patetiska -
det mår man gott av,
pröva )

som suktar efter stabil mark
där de står i världens gungfly

som längtar efter räddning
i sig själv,
en vägvisare
till själens marker inom sig

som slutat hoppas
hitta dit själv




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-04 12:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser in i skymningen
ser skimrande lågor...nåväl ljus
tänder bilden av det vilket sägs viskas
så skimrar hoppets låga hur hårt du än flätar dina knutna nävar runt.

stort vemod andas dina ord
2014-11-04

  Lars Hedlin
JA gäller att hitta sin egna kärna först
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran