Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stabilt

Du är tryggheten
Jag är mig själv och vågar allt inför dig
vara ful, vara snygg,vara barnslig, tänka, prata och leva

Jag älskar dig, djupare än längst ner på havets botten
jag älskar dig och det vi har tillsammans
jag kommer stanna hos dig
förevigt
föralltid
jag ska ingenstans för jag bygger en framtid med dig

livet är vackert
livet är mörkt och dystert
men allt det, upplever jag med dig
bara med dig

vill du ha min kärlek och min trygghet
jag är här
jag ska ingenstans




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-04 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan