Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla vackra ängeln log


medan hon fällde ut sina stora vita vingar

Kollade att de var sjysta innan hon upp till

himmelen for för att bädda ner sig själv

i ett stort tjockt moln och bara titta upp

emot stjärnorna i lugn och ro

Men det dröjde inte länge innan en annan

vacker ängel dök upp i fjärran och la sig

bredvid henne

Ingen fara

Det var bara hennes överbeskyddande bror

Han som verkligen älskar henne

En som verkligen på henne tror

Eller vad tror ni?

Den lilla vackra ängeln log!

Ken Cassel
4/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-04 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Änglar är vackra och dina ord fina.
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel