Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör inget

Det gör ingenting

att allt glöms

det är kvar ändå


Det gör ingenting

Solen brinner ut

jorden kallnar

stjärnorna dör

allt

allt ska slockna



Det gör ingenting

vi har vår evighet

fast tiden är kort

det gör ingenting

den är gränslös ändå




Fri vers av bittemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-05 16:53



Bookmark and Share


  swim
evighet i stunden, gillar det!
2014-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är som det är...hoppet lever likväl...
2014-11-05

  Bibbi VIP
Hopp trots allt.
2014-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt i sorgsna toner, men ändå lever hopp.
2014-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund!
2014-11-05

  Lars Hedlin
Verkligen bra och insiktsfullt!
2014-11-05

  KYREUS of Sweden
Filosofiskt stort.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP