Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske blir det så



Det kanske blir så
att tiden blir mer tveksam att gå

att själen vill
innesluta och samla
öppna glömda dörrar
söka dolda skatter


det kanske blir
jag hoppas det blir
mjukare mot ditt skinn
varmare i ditt rum
ömmare i dina möten

det blir nog närmare
till barndomen
och mamma

och till floden
som mynnar ut i havet


och till sist blir det nog så
att det står någon där
som sträcker sig fram
tar emot

någon som väntar

någon som älskar


snart

blir det nog så






Fri vers av bittemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-05 19:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Förtröstande och tillitsfull dikt som berör mig.
2014-11-13

  Lars Hedlin
Vemods vacker och berörande! kram
2014-11-06

    ej medlem längre
"jag hoppas det blir
mjukare mot ditt skinn
varmare i ditt rum
ömmare i dina möten

det blir nog närmare
till barndomen
och mamma"
Vacker passage.
2014-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så ömsint i sin sorg berör din fina dikt.
2014-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör.
2014-11-06

  Lehva VIP
Vilken vacker, vemodig text.
2014-11-06

  Bibbi VIP
En stark önskan når alltid sitt mål.
2014-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så fint och det känns ända in...
2014-11-05

  aol
Så vackert skaldat vännen,
2014-11-05

  Li-Lo
Fint. Hoppfullt i sitt avsked.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP