Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge fan i att längta din jävla idiot


ge fan
i att längta
din jävla
idiot

ge fan
i att hoppas
din satans
krake

ge fan
i att tro
ditt helvetes
arsle

ge fan
i att skriva
du älskar
henne

ge fan
i att leva
som om
det
snart
är
för
sent

försök
hålla
masken

ditt
kärlekssvin

( jag vill bli din parabol .... sänd mig
vad du vill...vad du har
så gör jag oss en bild av situationen )

















Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-05 17:54



Bookmark and Share


  axveronika
mycket feeling i den
2014-11-07

  i af apa
skitbra...!!
2014-11-05

    ej medlem längre
Aj. Det känns!
Men nej...att hoppas är att våga.
Och den som vågar...one never know!

2014-11-05

  blekhet VIP
Eggande titel! Känslan är välbekant.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP