Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Ensam kvar fast ändå så nära
Nu sover staden
Fast jag är vaken
Alltid vaken

Och tvättar bort tankarna
För att finnas kvar
Tills världen slukar oss
Hela

Vill aldrig somna
Låt det snälla aldrig bli morgon




Fri vers av Omedvetandet
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-06 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet