Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mer

Jag är färdig nu.

Lovar er, inget mer.

Det tog all min kraft att komma hit.

Men det räcker nu.

Tack för resan och vad den gav,
trots alla era krav.

Imorgon när jag vaknar till en ny dag,
nya vägar och andra sinnesdrag.

Det är nya regler nu.

Nästa gång då vinner jag.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-07 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP