Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du också ( kanske ? )



du hjälper också
gärna: alla - lever av det ( ? )
dränerar dig på kraft,
blir sårbar, svag,
får bygga upp ditt hölje,
samla spillror
andra lämnat efter sig
i otänksamhet,
i tro att du klarar allt,
i förvissning
om att gamla tidens bild
inte förändrats - så stark
i minnet;

utan förmåga att se...
eller vilja se ( ? )
lämnar dig i ruiner
du alltid klarat av
att återställa





Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-07 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran