Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik för örat; om rösten



rösten är
intressant: andning
rytm, pauser
upp och ner -
en magisk dans
i luften,
som vågor
som sköljer i harmonier -
strandar hos åhöraren

ett sårbart redskap,
tonhöjder som bjuder till dans
eller stänger dörrar
man tänkt öppna;

rösten målar också
en ljudbild, en tonal plats,
ett rum, en aning,
en väntan
på mer musik
man vill höra




Prosa av Tarantaran
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-07 15:32



Bookmark and Share


  Knickedick
denna gillade jag verkligen

2014-11-08

  ULJO
Intressant text som kan ge många tolkningar om man vill
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran