Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fr kaos till ordning


Stagnerad energiförvandling

Igår var en märklig dag

Saker försvann

Andra ting hittades

Gammalt flög sin kos

Nytt kom tillbaka

Ingen kontroll......

Här sitter jag med essen på hand

Ur kaoset mötte jag

hjälpsamhet och omtanke!
och
Lite skratt i dårskapen...




Fri vers av WyS VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-07 18:12



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Härligt:-)
2014-11-08

  Lars Hedlin
Gott att det slutade väl....;) kram <3
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP