Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som champagne

 

 

jag känner mig som en flaska bubbel
omskakad
redo att explodera
blotta mitt hjärta
men det handlar sällan om vad jag vill
så jag gömmer mig nere i källaren
hon skulle ju bara bli besviken
om hon fick smaka
det finns trots allt
finare flaskor att öppna

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-11-07 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow
denna är oslagbar måste ta med mig den här hem, för det kändes i hela kroppen när jag läste detta


2015-03-19

    FannyMCD
Åh.
Så himla himla fin
2014-12-17

    ej medlem längre

du skriver så vackert
och känslofyllt, berörande,
så även denna gång
2014-11-12

  IdaStina
Vacker, sorglig....
Berör...
Att hon inte förstår...
Att han inte ser sig själv vacker.
2014-11-09

    ej medlem längre
Skulle vilja säga precis som Elisabeth B.
2014-11-08

  Carina Bendix
Mycket starkt och sorgligt. Bra liknelse som förmedlar känslan. Men göm dig inte nere i källaren. Fortsätt bubbla och sprudla.
2014-11-07

  Elisabeth H
Kliv upp ur källaren och bubbla för henne!
Stark text.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP