Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet för en tid sedan...


Självdestruktivitet

 

 

 

det gör ont varje dag
men det känns så bra efteråt
jag vet att det är dumt
det är lågt
men vad gör det
det är ingen som ser
ingen som vet
det är ju bara min smärta
i min ensamhet

ibland vill jag sluta
i stunder då det gör för ont
och jag inte klarar mera
men jag biter ihop
jag räds inte smärta
inte när den gör nytta

jag skär gärna sår
i mitt hjärta
om det kan läka ditt

att ge kärleksråd till någon man tycker om
det gör ont
så jävla ont
men jag gör det gladeligen
så att hon mår bättre
så att hon får honom
hennes lycka
mot min smärta

hon vet inte att jag lider
men jag vet att hon ler

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-11-08 00:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Oj högsta kärleken... Aj....
Så underbart vackert skrivet

2015-07-28

    ej medlem längre
Finner inte rätt ord, väldigt rörd.
2015-06-15

  entusiasm
Väldigt väldigt vackert! Jag känner kärleken och sorgen. Applåd!
2015-04-12

  Connie
Stark och djupt berörande!
2015-01-07

  Linnéa Sinéad
Som sagt, de sista raderna... Otroligt berörande.
Känslan av att ge råd till den man egentligen vill ha, en helt vidrig känsla...
2014-11-27

  tildam
sista raderna alltså. Käre värld.
2014-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!

Fastnade speciellt för

hon vet inte att jag lider
men jag vet att hon ler
2014-11-08

    ej medlem längre
Wow.

"jag skär gärna sår
i mitt hjärta
om det kan läka ditt"

"hon vet inte att jag lider
men jag vet att hon ler"

en väldigt bra och berörande dikt som verkligen känns rakt in i hjärtat, och dessa två fraser var verkligen prickarna över i:t.
2014-11-08

  Tess74
Aj aj...den kändes ända in i själen du
2014-11-08

    LitenOskyldig
Men kära hjärtanes.. börjar nästan gråta. Kanske för att jag känner igen mig, vilket fan inte är bra men ändå så skönt att på något vis.. förstå. Känna en skev gemenskap.
2014-11-08

  Ankan_Anki
Krävs ett stort hjärta att kunna genomlida något sådant och faktiskt ge hjälpande råd till den man tycker om, för att denne ska vara med någon annan. Starkt och beundransvärt!
2014-11-08

  Carina Bendix
Åh, vad sorgligt och berörande. Det där måste vara det mest smärtsamma som finns. Om den man älskar ber om kärleksråd. Om hon älskar en annan. :(
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP