Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårigheter med känslor

 

 

 

 

det kan vara så oändligt svårt
att ta modet till sig
att blotta sitt hjärta
och berätta vad man känner

men ibland är det svåraste man kan göra
att vara tyst
och hålla sina känslor för sig själv

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nicklas VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-11-08 03:10



Bookmark and Share


    MayaN
tru that
2014-12-02

  tildam
Så så så sant
2014-11-16

    LitenOskyldig
Men hur fan ska man kunna blotta sitt hjärta för någon om man inte trivs med det hjärtat känner?
2014-11-08

  axveronika
ja den känslan tror jag finns nånstans mitt i varje människa
2014-11-08

  Maiah VIP
Känns igen
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP