Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


att nå ett mål...( choka )



tänker på ett mål...

det finns ju flera, nästan
varje stund; krav
från omgivningen
att målen nås,
på ett ungefär i alla fall, -

allas mål synkas
i gemenskap, samvaro
på evig resa i stunden




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 324 gånger
Publicerad 2014-11-08 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran