Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla fönster öppna

Jag vill ha alla fönster öppna,
samtidigt utan fördröjning.
Jag vill vädra ut och vädra in.
Jag vill inte tvingas stänga ner helt.
Jag vill fästa alla flikar i evighet amen.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 18:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljuvt!
2016-10-18

  ellanb
<3
2015-03-11

    Bo Malte
fint...
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj